Share

Restaurant – amenajare interioară

Restaurant – amenajare interioară

Amenajare interioara restaurant

O persoana viziteaza un restaurant fie pentru ca mancarea servita acolo este gustoasa, fie datorita ambiantei restaurantului. Designul ales combinat cu servicii de calitate sunt elementele care garanteaza succesul. In procesul de amenajare interioara a unui restaurant sunt la fel de importante conceptual designului si planificarea spatiului. Exists csteva reguli pe care trebuie să le luați în considerare dacs doriti ca restaurantul dumneavoastra sa aiba cel mai bun design interior.

  1. Conceptul – amenajare interioara a restaurantului depinde stilul ales acesta face diferenta fata de un restaurant obisnuit.
  2. Decorul – tine cont de stilul ales pentru amenajare, potentand atmosfera data de concept
  3. Planificarea spatiala – trebuie sa tina cont de fluxurile angajatilor si clientilor, de aplasarea bucatatiei, a toaletelor, a zonei de asteptare si a scenei
  4. Importanta luminii – un spatiu primitor nu se poate baza doar pe culorile alese si decoratiuni. Este necesar ca spatiul sa fie iluminat atat natural cat si artificial.
  5. Ventilatia – aerisirea si ventilatia au rol important pentru confortul utilizatorilor spatiului
  6. Acustica – trebuie sa asigure intimitate, sa nu deranjeze si sa asigure aceeasi calitate a sunetului in toate punctele

Stilul unei amenajari, indiferent ca este minimalist, contemporan, traditional, clasic, eclectic, trebuie implementat cu grija pentru detalii.

Vezi proiectul